Maak kennis met Noor!

Hey iedereen! 

Ik kreeg drie productjes toegestuurd om uit te testen en te reviewen: een roze kleimasker, een hydraterend haarmasker en de whitening strips. Er zijn dus drie verschillende posts waarin je samen met mij elk product zal kunnen ontdekken. In deze blogpost heb ik het over Noor. Noor, wie?! Ik bedoel Noor, het pink clay mask. By the way, Zineau koos ervoor om hun producten allemaal een naam te geven - wat hun anders maakt dan andere merkjes! Super leuk toch?!

ZINEAU omschrijft hun kleimasker als volgt: "De Noor Pink Clay Mask zuivert de huid, verwijdert vuile en geïrriteerde huid als een magneet terwijl het ontgift wordt voor een stralende teint. Het masker is gemaakt van klei waarvan bekend staat dat het vele voordelen heeft voor de gevoelige huid. Kaolien en bentoniet brengen de vette, verstopte of acnégevoelige huid in evenwicht. Calamine kalmeert en verzacht, terwijl vitamine B3 hydrateert om de huid fris en levendig te laten aanvoelen."

Jullie weten dat ik een enorm gevoelige couperose huidje heb waardoor ik heel voorzichtig ben met het testen van nieuwe producten. Maar aangezien dit kleimasker juist geschikt is voor een gevoelige huid kon ik het niet laten om het eens uit te proberen! En ik moet eerlijk zeggen: woaw! Ik bracht Noor aan op een gereinigde huid en liet het een 20-tal minuten intrekken. Het masker was makkelijk aan te brengen met een borsteltje en voelde fris aan op de huid. Ik moet hierbij wel vermelden dat bij geïrriteerde plekjes het een beetje kan pieken (door het koudere weer snuit ik vaker mijn neus waardoor de huid daar wat open ligt). Eens het masker droog was, voelde het wel wat trekkerig aan - maar dat ondervind ik vaak met gezichtsmaskers. Met een washandje en warm water haalde ik het masker gemakkelijk af van mijn gezicht. Mijn huid voelde onmiddellijk heel zacht aan, zoals een babyhuidje, zalig dus! Daarnaast voelde mijn huid wat droog en trekkerig.

Sidenote: ik weet niet of anderen dit ook ervaren, maar steeds na het reinigen van mijn gezicht met water krijg ik een trekkerig gevoel, het ligt waarschijnlijk niet aan het masker maar eerder aan mijn huidtype. Bovendien was er wel wat extra roodheid op mijn gehele gezicht die opflakkerde, maar die na enkele minuten weer verdween. Bovendien ruikt het masker ook heerlijk! Als laatste wil ik het ook even hebben over de verpakking: how cute is it?! Diegenen die me kennen weten dat ik hou van roze en 'clean' verpakkingen, een groot pluspunt van het product dus!

Conclusie: I really love Noor! Mijn huid zag er zo smooth en stralend uit, voelde superzacht aan en zorgde voor een matt-effect - dus geen glimmende huid (wat ik wel soms kan hebben in mijn T-zone)!

 Meer informatie over de Noor Pink Clay Mask kan je hier terugvinden.

xxx

Lien De Wolf

 

 

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd