Maak kennis met Inaya!

Hey guys! Ik testte al de Noor Pink Clay Mask en Mona Whitening Strips - die me beiden positief verbaasd hadden! In deze post ga ik het hebben over Inaya. Inaya, wie?! Ik bedoel dus Inaya het gemberhaarmasker. By the way: zijn jullie ook zo'n fan van de namen? Ik vind die persoonsnamen van de producten echt een hele leuke plus!

ZINEAU omschrijft hun Inaya Ginger Hairmask als volgt: "Het Ginger Inaya Hairmask wordt gewonnen uit de natuurlijke plantaardige specerij gember en gebruikt de thermische energieformule om de voedingstoffen die ons haar nodig heeft toe te voegen. Het versterkt en voedt de haarwortel. Het haarmasker hydrateert het droge haar, herstelt de haarpunten, verzacht en verheldert het haar. Bovendien stimuleert Inaya de haargroei. Het haar wordt glanzend, glad en makkelijk doorkambaar."

Inaya breng je aan na op handdoekdroog haar. Je mag er een rijkelijke hoeveelheid van gebruiken om je haar grondig te kunnen voeden. Laat het 10 tot 15 minuten inwerken en spoel uit met water op je gewenste temperatuur.

Eerst en vooral wil ik het hebben over de geur: oh my god guys, ik wou dat jullie dit konden ruiken! Echt heerlijk! Bij het opendraaien van het potje komt de frisse geur van gember onmiddellijk vrij, and I love it! To be honest, ik gebruik amper haarmaskers omdat het vaak mijn haar enorm vettig achterlaat en ik het gevoel heb dat het niet aan de verwachtingen voldoet. Maar Zineau's haarmasker maakt echt het verschil - geen gezever, het product voldoet aan al zijn claims! Na het douchen en handdoekdroog maken van mijn haar bracht ik het masker aan, liet het een 15-tal minuten inwerken en spoelde het weer uit. Nu moet ik wel zeggen dat je bij nat haar uiteraard nog geen verschil ziet, maar eens het volledig droog was, zag ik welk effect Inaya had op mijn haar. Na eenmalig gebruik voelde mijn haar dikker, zag het er glazender uit en zagen mijn haarpunten er erg gezond uit! Ja, je leest het goed: na 1x te gebruiken! Bovendien was mijn haar ook makkelijk doorkambaar - wat een must is aangezien mijn haar snel knoopt. Nooit gedacht dat ik tevreden kon zijn van een haarmasker, maar Zineau bewees me het tegendeel!

Het testen van Zineau's producten (Noor Pink Clay Mask, Mona Whitening Strips & Ginger Inaya Hairmask) gebeurde over ongeveer twee weken. En ik moet toegeven: ik ben fan van Zineau. Nee, niet gewoon omdat het mij gevraagd werd om items uit te proberen, maar wel omdat ik oprecht tevreden ben van het kleimasker, de whitening strips en het haarmasker. Ik ga deze alvast blijven gebruiken in mijn zelfzorgroutine!

Meer informatie over de Inaya Haarmaskers kan je hier terugvinden.

 

xxx

Lien De Wolf

 

 

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd